De Droomfabriek in Berlijn

De Droomfabriek heeft een vestiging in Berlijn

We zitten in Berlijn omdat we daar willen zitten. Omdat Berlijn – als Europese stad van de start ups – een doorkijkje geeft naar de toekomst van organisatievormen. De stad is in een permanente staat van vernieuwing, op alle onderdelen. De Droomfabriek wil hier midden in staan, zichzelf laten inspireren door alle nieuwe ontwikkelingen en meehelpen het verschil te maken, op klein en groot niveau.

Versneller van verandering en inspirator voor de toekomst

We werken met kleine en grote bedrijven, Duits (Deutsche Bahn) en internationaal (Bayer en Schindler), start ups, familiebedrijven en corporates (Delivery Hero). Niet alleen met organisaties in Berlijn, maar ook met organisaties die naar Berlijn komen om zich te laten inspireren. We werken aan leiderschapsontwikkeling en versnellen verandertrajecten met ons Nederlands pragmatisme. Met onze inspiratiereizen helpen we de beslissers een toekomstbeeld te formuleren van hun organisatie met een duidelijke inspirerende weg erheen.

Hoe bereik je ons?

We hebben ons Droomfabriek kantoor in de wijk Mitte in de Elisabethkirchstraße 17, op een steenworp afstand van het moment van de Berlijnse muur. We hebben een klein team in Berlijn en alle Droomfabriek partners in Nederland werken met regelmaat ook in Berlijn.

Deel dit artikel