Ons purpose ambitie masterplan

Onze why

Wij geloven dat ieder mens intrinsiek gemotiveerd is om de wereld te verbeteren.

Organisaties hebben de potentie om het verschil te maken in de wereld. Zij kunnen een einde maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.

Wij zien het als onze taak om mensen in organisaties hiervoor de ogen te openen, zodat ze nooit meer klein kunnen denken.

Onze purpose

We bestaan om de transitie van een winst gedreven economie naar een purpose gedreven economie te versnellen: een economie die fundamenteel bijdraagt aan de belangrijke thema’s in de wereld als armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.

Onze Ambitie

Met ambitieuze bedrijven, gelijkgestemde netwerken en onze visie op veranderen, een kritische massa bereiken van purpose gedreven organisaties in het jaar 2020.

Het masterplan

Dit voorjaar hebben we een masterplan geschreven. Het plan beschrijft de weg van een winst gedreven economie naar een purpose gedreven economie. Wat daarvoor nodig is, welke obstakels daarvoor moeten worden weggenomen en welk profiel bedrijven het meest geschikt is om daaraan bij te dragen.

Ons Masterplan in een notendop:

Breng de koplopers van alle bedrijfstakken bij elkaar , verbindt ze, inspireer ze en versnel hun proces, zodat ze aan de rest van hun industrie kunnen laten zien hoe je de uitgangspunten van een purpose gedreven economie incorporeert in je bedrijfsvoering, zoals Telsa heeft laten zien hoe je de auto-industrie op zijn kop zet.

Deel dit artikel