Personal Purpose 

Ik droom van een wereld van collaboratieve systemen waarin winstgevendheid en het dienen van het bestaansrecht hand in hand gaan. Ook geloof ik dat het in deze wereld net zoveel gaat over lidmaatschap als over leiderschap, en dat ongeacht rang of stand iedereen gelijk bijdraagt aan het systeem. Mijn betekenisvolle inbreng is dat ik vanuit oprechte interesse mensen met elkaar verbind, perspectieven open en de plek der moeite niet schuw. Zij-aan-zij gaan we op reis om die impact te realiseren wat we in ons eentje niet voor elkaar krijgen.

Mijn Inspiratiebron 

De enorme schoonheid die je kunt vinden in de natuur. Van celniveau tot hele ecosystemen ; de ongekende complexiteit, samenhang, esthetiek, ontwerp en veerkracht ervan.

.

Trots op mijn impact

Trots was ik toen een klant mij bedankte hoe ik hem geraakt had op de manier waarop ik de mensen in een keten van teams weer bij elkaar had gebracht en hen had geleerd hoe ze samen met plezier en schuring bergen kunnen verzetten.

 
Wat mij bezighoudt?

Dat alles en iedereen met elkaar verbonden is, maar dat we alles zo graag in hokjes willen stoppen. 

bubbles.png
1769765-200.png

Contact met Sigrid

Bel:

Mail: 

Link:

#bouwen-vanuit-vertrouwen #relationships-matter #lidmaatschap #leiderschap #integraal-samenwerken #verbinden #vonken  #ketens-van-teams #interdisciplinair #collaborative-networks #transdisciplinary-change

bubbles.png

'Droom van de toekomst, start je reis vandaag en dans in het moment'

Sigrid Smeele