Liefde als mijn Purpose

Ik wil bijdragen aan meer liefde om me heen. Ik schud mensen wakker, inspireer en verbind om meer bewust en compassievol met zichzelf, elkaar en met hun omgeving te zijn. Ik ervaar dagelijks dat liefde (voor de klant, je collega's, etc) en vertrouwen dé sleutel zijn voor fundamenteel team- en organisatiesucces. 

Sam als inspiratiebron

Mijn gehandicapte zoon Sam, die nauwelijks praat. Hij is erg aanwezig, maakt veel herrie. De laatste tijd soms zelfs agressief. Uit frustratie. Hij is ook creatief, lief en super grappig. We lachen ons vaak kapot. Hij leeft vol gas. Zijn gedrag challengt me elke dag. Sam houdt me in het hier en nu.

 

Trots op ons DOEN

Op mijn collega’s. Op waarvoor we staan en wat we DOEN met De Droomfabriek. De visie en waarden die we delen. De verbinding die we met elkaar hebben, met onze doelen en onze klanten. Dat is gewoon een feest.

 

Wat mij bezighoudt

Wat social media, gaming, de continue externe afleiding en fake news doen met ons als mens. Hoe dit zich straks manifesteert bij de generatie van mijn, nu puberende, kinderen. Dat is iets waar ik me echt regelmatig druk om kan maken.

'Vecht, vlucht, 

bevries. Niet. Dans met je angst en zet een stap.'

Tjerk Lerou

Contact met Tjerk

Bel:

Mail: 

Link

#purpose discovery #transformatie #strategie-vorming  #innovatie doen #organisatie-activatie #team alignment #versnellen door vertraging #liefdevolle scherpte

#holding space #bekrachtigen