top of page

Onherstelbare groei creëren daar zijn ze goed in

- Unilever

1769744-200.png
organisaties

Wij geloven dat betekenisvolle organisaties de wereld beter maken en dat zij  hefboom zijn om deze verandering te realiseren. Wij nemen organisaties en teams mee op een uitdagende reis om hun ‘purpose’ te ontdekken en te activeren. We inspireren. We ontdekken samen. We focussen op de mensen die vooruit willen en maken deze ‘changemakers’ groter, zodat anderen uitgenodigd worden om mee te doen. 

1769703-200.png
teams

Teams zijn cruciale verander-cellen in een organisatie. Een ‘high performing team’ genereert impact op een voor teamleden betekenisvolle manier. Dat levert concrete resultaten op voor de organisatie en vitaliteit voor de teamleden. Wij ondersteunen teams om een fundament van vertrouwen te leggen, op basis waarvan stevige discussies niet uit de weg worden gegaan, maar een basis zijn voor betrokkenheid, creativiteit en groei. Teams waar focus, verantwoordelijkheid en aanspreekbaarheid leiden tot ambitieuze resultaten. 

een effectieve aanpak

voor betekenisvolle verandering

Anker Organisaties Aanpak
Anker Teams Aanpak
leiderschap

De snel en continu veranderende wereld vraagt om een nieuw soort leiderschap. Leiders die zichzelf kennen, die authentiek zijn, die een visie hebben en deze visie kunnen vertalen naar het hier en nu. Onze programma’s zijn erop gericht om te leren en te ervaren hoe het is om richting te geven en ruimte te geven, om te ondersteunen en te handhaven. Om je eigen potentieel te ontdekken en groter te maken en om dat van anderen te zien en om te zetten naar persoonlijke groei en concrete resultaten.

1769735-200.png
Anker Leiderschap Aanpak
bottom of page