top of page
bubbles.png


Onze droom...


Wij geloven dat betekenisvolle mensen en betekenisvolle organisaties de juiste dingen doen. Juist in de zin van het goede, het schone en het ware.


Door daaraan bij te dragen, maken wij de wereld waarin wij leven een stukje beter. Onze droom is zoveel mogelijk mensen en organisaties betekenisvol te laten zijn.

Onze fabriek...

Wij begeleiden mensen en organisaties op hun pad naar betekenisvol worden/willen zijn. Dit doen wij door het faciliteren van (inter)menselijke processen die nodig zijn om daar concrete invulling aan te geven.

 

Die begeleiding is zowel persoonlijk, voor teams, als voor hele organisaties. 
We doen dat vanuit verbinding, ervaringsgericht en fact-based. Want alleen als we het samen en in samenhang doen, creëren we de impact die nodig is.

over ons

logo_de_droomfabriek_wit.png

Onze naam zegt het al … dromen en fabrieken. Het begint met een verlangen over wat je wilt bereiken in de toekomst. Noem het een visie, een purpose of een missie, wij noemen het een droom. Maar dat alleen is niet voldoende. Die droom moet gemanifesteerd worden, je moet het gaan doen, of zoals wij zeggen fabrieken. In het spanningsveld tussen dromen en fabrieken begeleiden wij mensen, teams en organisaties.


Dromen is...

Creëren van een gezamenlijke inspirerend perspectief
 

Zorgen voor veiligheid en verbinding tussen mensen en teams

Bewust worden van de uitdagingen én de mogelijkheden

Koppelen van persoonlijke dromen aan die van de organisatie

 


Fabrieken is...

Samen bouwen aan moedig leiderschap

Scheppen van ruimte waarin gecreëerd kan worden

Organiseren van eigenaarschap van eenieder om het ook te gaan doen!

Behalen van duurzame (blijvende) resultaten voor mens, natuur en organisatie 

 

en wij...

Wij geloven in de potentie van mensen en hebben onze organisatie daarop ingericht.
Wij zijn georganiseerd in een coöperatieve vorm, waarin gelijkwaardigheid essentieel is. Wij besturen De Droomfabriek vanuit de principes van holacracy. Dat is een vorm van sturing waarin er geen hiërarchie is, maar die werkt vanuit eigenaarschap en een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

 

Wij hebben ons pand zoveel mogelijk duurzaam en Cradle2Cradle ingericht,
wekken zelf onze stroom op en verwarmen ons pand op bio-massa. Het eten dat wij ons zelf en onze gasten voorschotelen is biologisch en vers gemaakt. En onze locatie ligt midden in de natuur die als inspiratiebron en katalysator dient en waarin je echt even los kunt komen van het dagelijkse.

Klaar om als bedrijf of organisatie te veranderen?
Neem contact op!

Follow

  • LinkedIn
bottom of page