top of page

B staat voor Benefit for all 

Het B Global Network transformeert de economie naar welzijn voor alle mensen, gemeenschappen en de planeet. En daar doen wij aan mee!

De Droomfabriek is B Corp gecertificeerd

1

2

3

4

Waarom De Droomfabriek B Corp is?

 

Onze missie sluit aan bij die van B Corp

 

Onze missie is de verandering versnellen naar een betekenisvolle maatschappij.
Dat doen we door organisaties, teams en individuen te begeleiden de wereld mooier, menselijker en bewuster te maken.
Door uit te dagen groots te dromen, en door te faciliteren om eigenaarschap te nemen én in actie te komen.


De B Corp certificering houdt ons scherp en bewust

In ons eigen handelen gaan we zo bewust mogelijk om met elkaar en onze planeet.
We dagen elkaar en onszelf daar regelmatig op uit.
Waar kan kiezen we duurzaam. Zo wekken we op onze unieke locatie op de hei in Radio Kootwijk meer energie op dan we gebruiken, serveren we vegetarische maaltijden aan onze klanten, is onze inrichting grotendeels circulair, tweedehands of cradle to cradle. En fietsen onze klanten en wijzelf vanaf een centrale parkeerplaats het laatste stukje over de hei. Zo inspireren we onze klanten en dragen we bij aan het behoud van het Natura 2000 gebied waarin we zijn gehuisvest.

 
We dragen ons steentje bij


Met de B Corps certificering willen we bijdragen aan een grotere bewustwording bij ons klanten en andere stakeholders
We begeleiden en inspireren klanten als Unilever, DSM, KPN, Bredenoord en diverse woningcorporaties en scholengemeenschappen om meer betekenisvol zijn.
We ondernemen zelf initiatieven en hebben samenwerkingen zoals: Consulting Ecosysteem MVO Nederland, Voija Travel, Impact FestivalApeldoorn en sociale initiatieven als DroomBouwers.

 

Onderdeel van een groeiende impactbewging en -netwerk

De Droomfabriek is nu onderdeel van een gemeenschap van 8.000 bedrijven wereldwijd die zijn gecertificeerd als B Corps. 
De B Corp-gemeenschap in de Benelux, die een brede dwarsdoorsnede van industrieën en groottes vertegenwoordigt, omvat meer dan 1.500 bedrijven en omvat bekende merken zoals Bugaboo, Rituals, Cowboy, Ace & Tate, Auping, TooGoodtoGo, Tony's Chocolonely, Triodos Bank.

B-Corp-Logo-Black-RGB.png

"Graag verwelkomen we De Droomfabriek in de B Corp-community. Hun toewijding om anders zaken te doen, zal anderen inspireren en helpen om het idee te verspreiden dat we succes in zakendoen opnieuw kunnen definiëren, waarbij het net zozeer om mensen en planeet gaat als om winst."

Tessa van Soest, Directeur van B Lab Benelux

 

B Lab Benelux

B Lab transformeert de economie om alle mensen, gemeenschappen en de planeet ten goede te komen. Als leider in verandering van economische systemen creëert ons wereldwijde netwerk normen, beleid en tools voor bedrijven. Daarnaast certificeren we bedrijven - bekend als B Corps - die voorop lopen. Tot op heden omvat onze wereldwijde gemeenschap meer dan 8.000 B Corps in 92 landen en 161 industrieën, en meer dan 200.000 bedrijven beheren hun impact met de B Impact Assessment. 

Klaar om als bedrijf of organisatie te veranderen?
Neem contact op!

Follow

  • LinkedIn
bottom of page