top of page

purpose

discovery

ontdek, ontwikkel en doorleef de betekenis van de organisatie

1769744-200.png

Door met elkaar terug te blikken op onze historie hebben we veel geleerd over de patronen van onze organisatie. Daar profiteren we nu van bij het formuleren én uitvoeren van onze toekomstplannen.

Voor...

Leiders die verantwoordelijk zijn om de strategische richting van hun organisatie (onderdeel) te bepalen.

Wat wij vaak horen...

“We zijn op zoek naar een aansprekende purpose voor onze organisatie. Een betekenisvol verhaal dat richting geeft en ons bindt.
 
We hebben wel doelen, maar die spreken nog niet voldoende aan, ze inspireren niet en geven te weinig energie. We willen een goed, stevig en kloppend verhaal hebben dat richting geeft voor al onze mensen, onze klanten en alle overige stakeholders. Een verhaal dat kan dienen als ons kompas en iedereen inspireert in de constant veranderende omgeving waarin we opereren"

1769688-200_edited.png
1769765-200.png

Wil je meer weten

Bel ons:

Mail ons:

055 519 08 19

info@dedroomfabriek.nl

Onze Droomfabriek Aanpak

In een programma van een aantal dagen nemen we jullie mee op een inspirerende reis met diverse invalshoeken. We faciliteren en we challengen je om je verhaal robuust en authentiek te krijgen.
 
Zo gaan we aan de slag met jullie geschiedenis. Jullie geschiedenis is van wezenlijk belang omdat het jullie gemaakt heeft tot wat jullie nu zijn. Er zijn belangrijke lessen uit het verleden te leren uit zowel fouten als successen. Ook geeft jullie geschiedenis heel mooi weer wat nu echt de interne kracht van de organisatie is.
 
Ook doen we sprints met interactieve werkvormen om zo de meest relevante trends en marktfeiten helder te krijgen.
 
We creëren ongemak door jullie 'inconvenient truths' op tafel te krijgen. Welke thema’s en onderwerpen komen lastig op tafel en durven we minder goed onder ogen te zien.
 
Deze 3 ingrediënten vormen de perfecte mix om tot een kloppende en doorleefde purpose te komen. Een betekenisvol authentiek verhaal dat kan dienen als stevig kompas voor de nabije toekomst. En dat tastbaar is gemaakt, zodat het eenvoudig kan worden gedeeld met alle stakeholders.

bottom of page