top of page

team

ontwikkeling

cre​ër wendbare en gefocuste teams die de strategie waarmaken

1769703-200.png

Jullie blijven me verbazen wat je altijd met dit team doen. Verlaat dit team nooit.

- Nike

Voor...

Teams die weer volledig aligned en in flow hun gezamenlijke doelen willen realiseren .

Wat we vaak horen...

“Hoe kunnen we beter met elkaar verbinden en op snelheid komen?

 

We zijn een goedlopend team, maar hoe komen we op een next level dat nodig is om onze doelen waar te maken?

 

Aan de oppervlakte lijkt alles ok, maar er zijn spanningen die niet uitgesproken worden, hoe krijgen we die bespreekbaar?

 

Iedereen in het team heeft zijn eigen winkeltje, hoe kunnen we onze krachten bundelen? Hoe vertalen we onze operationele doelen in een gezamenlijke strategie?"

pyramide.png
1769765-200.png

Onze Droomfabriek aanpak

We gaan met jullie aan de slag. Niet volgens een standaard programma, maar toegesneden op jullie situatie, behoeftes en uitdagingen. Op elk moment zullen we een programma aanpassen als dat nodig is. 

 

Onze programma’s geven veel energie, maar het is niet altijd comfortabel. De comfortzone is precies waar je niet wilt zijn als je wilt groeien. 

 

We dagen je uit om ambitie te tonen en doelen scherp te formuleren. Zowel op team- als individueel niveau, want een team ontwikkelt zich alleen als de teamleden zich individueel ontwikkelen.

 

Vertrouwen is de basis. We creëren rust, vertraging en een veilige omgeving om ruimte te geven aan het echte gesprek. Om dat wat onder de oppervlakte ligt uit te spreken en met elkaar te bespreken. 

 

We zijn ook scherp op de taak die je hebt als team en de rol en verantwoordelijkheden van elk teamlid om daar aan bij te dragen: inhoudelijk, procesmatig en relationeel. Het is niet vrijblijvend. Je bent tenslotte een team, omdat je een resultaat wilt behalen.

 

De beste teams en organisaties hebben een grote mate van psychologische veiligheid onderling en stellen hoge doelen waarop ze elkaar verantwoordelijk houden.

 

We nemen ook de context in beschouwing. Als team ben je een onderdeel van een groter geheel. Wat is het hogere doel of de purpose waar je als team aan bijdraagt? We geven inzichten en praktische middelen om de impact op de omgeving te vergroten.

 

Door onze aanpak zorgen we voor teams die resultaatgericht werken en in verbinding staan met hun omgeving.

Teams van gecommitteerde zelfbewuste teamleden die weten waar hun sterktes en zwaktes liggen en daar open over zijn. Die verantwoordelijkheid nemen en elkaar op constructieve manier verantwoordelijk houden. Die elkaar helpen ontwikkelen en op die manier hun teams ontwikkelen naar nog betere resultaten.

1769765-200.png

Wil je meer weten

Bel ons:

Mail ons:

055 519 08 19

info@dedroomfabriek.nl

bottom of page