top of page

'De Droomfabriek was functioneel,

effectief en 

erg betrokken'

Joshua van Eijndhoven

CEO / Founder

Achtergrond

Voja travel is in 2017 opgericht. Voja travel wil reizen eerlijk maken. Reizen is schitterend. Het verbindt, het schept vrijheid, het zorgt voor zelfontwikkeling.

 

Maar er kleven ook nadelen aan.

Vliegen creëert CO2 uitstoot. En reisgelden komen grotendeels bij multinationals terecht en nauwelijks bij de lokale bevolking. Voja travel verandert dit en creëert reizen die goed zijn voor de reiziger, de planeet en de lokale bevolking.

Dat doen ze door op de bestemming kleinschalig en rechtstreeks in te kopen bij de leveranciers. Door lokaal mensen in dienst te nemen, deze op te leiden en eerlijk te belonen en te investeren in lokale projecten. En ook door CO2 te compenseren. 

 

De Droomfabriek begeleid Voja travel met een aantal fundamentele en uitdagende vraagstukken op het vlak van mens, team en organisatie.

 

Voja's vragen

  • Een startup waarin drie vrienden samenwerken, (hoe) werkt dat?

  • Is een founder ook de juiste persoon om de startup naar de volgende fase te loodsen?

  • Hoe groeit de organisatie van high maintenance naar een high performance cultuur?

 

Aanpak
De Droomfabriek begeleidt Voja sinds 2018. Oprichter Joshua van Eijndhoven zegt hierover het volgende: wij ervaren de aanpak van de DroomFabriek als situationeel, functioneel, effectief en erg betrokken. Ze begeleiden ons op inzichtgevende, inspirerende wijze. Met hun brede ervaring en deskundigheid maken zij voor ons het verschil. Of het nu gaat om een beginnende burn-out van een medewerker een halt toe te roepen, leiderschapsontwikkeling of om ons als bestuur te helpen als team een volgende stap te zetten.  Kortom, wij hebben De Droomfabriek leren kennen als zeer deskundig en breed inzetbare business coaches die met hun ruime ervaring en expertise op veel vlakken voor onze organisatie en medewerkers het verschil hebben weten te maken.

 

Het resultaat
Het is mooi om te zien dat de organisatie in korte tijd is uitgegroeid van 3 FTE naar 12 FTE met een groeiend aantal bestemmingen. Waaronder reizen naar Kaapverdiëde Azoren en Madeira. De Droomfabriek heeft voor ons als bestuur en alle medewerkers op cruciale momenten een belangrijke rol gespeeld. De Droomfabriek coacht en begeleidt Voja travel nog steeds.

1769765-200.png

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case of heb je soortgelijke vragen?

Neem contact op met Harry Lina.

bubbles.png
bottom of page