top of page

Mijn Purpose

Ik breng onderliggende patronen en dromen van individuen, teams en organisaties met humor en scherpte aan het licht. Door dat te doen wil ik mensen meer in contact brengen met zichzelf, met elkaar en met hun ambities. Hoe sterker die connectie hoe meer geluk, positieve impact en betekenisvolle resultaten.   
 

Strand en zee inspireert
Wat mij inspireert is buiten zijn en dan in het bijzonder bij het strand en de zee: open, fris en altijd in beweging. Vooral op stormachtige en gure dagen vind ik daar juist inspiratie.

 

Wat mij bezighoudt

Wat mij bezighoudt is dat we ongelooflijk veel kunnen en dat we het niet voor elkaar lijken te krijgen om deze wereld in rap tempo voor iedereen een mooie plek te maken. Daarom maak ik me er hard voor om mensen te inspireren deze grote ambitie klein te maken: door te starten bij jezelf .


Trots op het kleine

Ik ben trots dat ik kan genieten van de kleine dingen om me heen. Genieten en hard lachen met mijn gezin, vrienden en collega’s. Ik ben trots op de impact die ik met de Droomfabriek kan en mag maken: kleine en grote, betekenisvolle veranderingen in mensen, teams en organisaties.

bubbles.png
1769765-200.png

Contact met Marius

Bel:

Mail: 

Link

#teamontwikkeling #teams-als-hefboom-voor-organisatieverandering #transformatie #leiderschap #verbindende-confrontatie

bubbles.png

'Met humor en scherpte 

betekenisvolle impact realiseren '

Marius Maljers

bottom of page