top of page

Personal Purpose

Ik wil bijdragen aan meer liefde om me heen. Ik schud mensen wakker, inspireer en verbind om meer bewust en liefdevol met zichzelf, elkaar en met de omgeving te zijn. 

Mijn inspiratiebron

Mijn gehandicapte zoon Sam, die nauwelijks praat. Hij is erg aanwezig, maakt veel herrie. De laatste tijd soms agressief. Uit frustratie. Hij is ook creatief, lief en supergrappig. We lachen ons vaak kapot. Zijn ‘donkere, zware’ kant challenged me dagelijks. Sam houdt me in het hier en nu.

 

Trots

Op mijn collega’s. Op wat we met De Droomfabriek doen. Dat is gewoon een feest. De purpose die we delen. De verbinding die we met elkaar hebben, met onze doelen en onze klanten.

 

Wat mij bezighoudt

Wat social media, gaming, de continue externe afleiding en fake news met doen met ons als mens. Hoe dit zich straks manifesteert bij de generatie van mijn nu puberende kinderen. Dat is iets waar ik me echt regelmatig druk om kan maken.

#specialismen #verandering #leiderschap #persoonlijke #purpose #hashtag mag ook iets anders zijn

Tjerk Lerou

'If life gives
you riddles,
turn them
into art'

bubbles.png

'Superkracht: snel verbinding makend! Toegevoegde waarde: snel ingelezen in organisatie en uitdagingen van ons bedrijf. Benoemen van kansen. Laagdrempelig,  dus niet voor de groep staan, maar naast ons zittend. Meedenkend, energiegevend, ruimte biedend'

Marinel van de Velde

Director Public Support

Contact met Tjerk:

Bel:

Mail: 

Link

1769765-200.png
bottom of page